Actualitate

Eftenoiu revine în conducerea CE Oltenia

Acționarii Complexului Energetic Oltenia au aprobat revenirea lui Cornel Eftenoiu în Consiliul de Supraveghere. Acestuia i-a fost încetat contractul în 20 aprilie, dar revine în CS pe 20 iunie.

Consiliul de Supraveghere va fi astfel format din nou din șapte persoane, fiind prelungite și contractele celorlalți supraveghetori cu patru luni. Conducerea companiei este menținută în interimat de câțiva ani, deși în această perioadă, în care trece printr-un program de restructurare, ar avea nevoie de o conducere stabilă.

Eftenoiu este singurul gorjean din Consiliul de Supraveghere, din care mai fac parte: Ionuț Cosmin Mitrică - președinte, Constantin Vlad, Alexandru Marcoci, Petre Mădălin Georgescu, Marian Vasile, Vladimir Tanasiev - membri.

Potrivit unor surse, după completarea Consiliului de Supraveghere vor urma numiri și în Directorat. În prezent, Directoratul este format din Daniel Burlan - președinte, Constantin Bălășoiu și Lăcrămioara Diaconu Pințea - membri, două locuri fiind vacante. Unul ar putea fi ocupat de fostul primar din Motru, Gigel Jianu.

Vizualizări: 2,922

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: