Social

Edilitara asigură instructori și kinetoterapeuți la bazinul de înot

Bazinul de înot didactic de la Târgu Jiu și-a deschis ușile pentru public la începutul acestei luni, acum fiind posibile și cursurile de înot pentru copii.

Bazinul de înot didactic de la Târgu Jiu a anunțat începerea cursurilor de inițiere pentru copii, fiind asigurați pentru doritori și instructori de înot. De asemenea, responsabili bazinului mai comunică faptul că asigură și kinetoterapeuți pentru persoanele care au nevoie de astfel de servicii, publicând și o listă cu numele acestora.  

„Au inceput cursurile de inițiere inot la Bazinul de Inot Didactic din Targu Jiu. In imaginile alaturate, gasiți lista cu instructorii și kinetoterapeuții ce desfașoară  activitați la  Bazinul De Înot Targu Jiu. In cazul in care mai sunt instructori/kinetoterapeuți care au intenția de a-și desfășura activitatea in locația noastră, aceștia ne pot contacta la numărul de telefon 0353 401 476 sau pe adresa de mail, [email protected]”, se anunță în postarea publicată de Edilitara pe pagina de facebook a bazinului.

Vizualizări: 1,294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: