Social

Ce mizerii aruncă oamenii în locurile de joacă din Preajba!

Din păcate, nici locurile de joacă nu scapă de mizeriile pe care le aruncă diverse persoane în Târgu Jiu. Cu toate că au fost lansate nenumărate campanii de atenționare asupra acestor aspecte, unii oameni nu renunță la astfel de gesturi incalificabile. 

Și în cartierul Preajba, a fost nevoie de intervenția angajaților Edilitara, care au igienizat locul de joacă. Cât timp se menține, rămâne de văzut! 

 

”Se repetă periodic astfel de situații în multe locuri de joacă din Târgu Jiu. Am intervenit, bineînțeles, imediat ce ni s-a semnalat problema. Facem însă un apel către cetățeni să ne anunțe când se întâmplă astfel de situații și să semnaleze polițiștilor locali persoanele care nu respectă nici confortul și sănătatea copiilor noștri, nici bunurile orașului. Nu putem rămâne indiferenți la ceea ce se întâmplă cu bunurile comune și, dând dovadă de spirit civic, putem reduce drastic numărul problemelor de acest fel.

Edilitara a igienizat locul de joacă din Preajba și va interveni ori de câte ori va fi solicitată în astfel de cazuri”.

Probleme de genul, sunt foarte des întâlnite prin mai toate cartierele din oraș, când, de regulă, grupuri de tineri își petrec ore întregi prin locurile de joacă, în special noaptea, lăsând în urma lor un adevărat dezastru. În multe situații, aceștia au fost surprinși de Poliția Locală și avertizați, sau chiar amendați. 

Vizualizări: 1,170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: