Social

Echipa de tineret a CSM Târgu Jiu a început returul cu o înfrângere la limită 

Echipa de handbal feminin tineret a CSM Târgu Jiu a pierdut, scor 30-31, la pauză 12-18, jocul de pe teren propriu, din prima etapă a returului, contra SCM Gloria Buzău. 

Meciul a început bine pentru fetele noasstre care au deschis seria golurilor din Sala Sporturilor. Primele minute ale confruntării s-au derulat sub semnul echilibrului, iar tabela indica 4-4, în minutul 7. Până la jumătatea primei reprize, echipa oaspete s-a detașat la 4 goluri, scor 6-10, dar gorjencele au ținut aproape, scor 8-10, în minutul 17. Următoarele minute au aparținut echipei din Buzău, care a urcat la +7 pe tabelă, scor 11-18. Gorjencele au marcat la ultima acțiune a primei părți pentru a stabili scorul la pauză, 12-18. 

Fetele lui Andrei Enache au revenit mult mai motivate de la cabine. în încercarea de a remonta diferența de 6 goluri de la pauză. Pe final de meci, handbalistele CSM Târgu Jiu au avut câteva oportunități de a trece în avantaj, dar cele care au marcat, la ultima acțiune a partidei, au fost buzoiencele. S-a terminat 30-31, la finalul unui meci extrem de disputant. 

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Tineret: ”A fost un meci după care am rămas cu un gust amar, pentru că nu am reușit să gestionăm bine anumite momente din acest meci. Am fost cam supărat pe acest lucru, dar cum am spus și înainte de meci, faptul că au trecut două luni fără ca aceste fete să aibă vreun meci oficial se simte acest lucru și cred că pe viitor trebuie să fim mult mai atenți cum gestionam aceste perioade de pauză și să încercăm să le găsim cât mai multe meciuri, pentru că este foarte complicat să îți găsești reperele atunci când joci la două luni distanță, dar asta este competiția. Noi trebuie să mergem mai departe, să muncim mai mult și să încercăm să îmbunătățim ceea ce a fost greșit la acest meci”.

CSM Târgu Jiu: Daria Dumitru, Ioana Procopie, Andreea Chetraru–Oana Maria Bucă 7g, Raluca Chiriac 3g, Ariana Cercel 1g, Teodora Nicula 3g, Minodora Ancuța 3g, Alesia Cismașu 6g, Cristina Chirea 6g, Valentina Pînișoară 1g, Rebeca Rasoveanu, Maria Antofie, Bianca Bușă. Antrenor: Andrei Enache. Fizioterapeut: Florentin Stali. 

 

Vizualizări: 339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: