Actualitate

E OFICIAL!!! Câți angajați mai are CEO!

Chiar dacă în ultima perioadă s-a vorbit că numărul angajaților de la Complexul Energetic Oltenia ar depăși 11 mii de oameni, acest lucru este total fals.

La înființarea CEO, peste 18 mii de suflete lucrau pentru gigantul energetic, însă numărul acestora a scăzut în fiecare an. În momentul de față, pentru Complexul Energetic Oltenia mai lucrează doar 10.894 de angajați, iar numărul acestora o să fie într-o continuă scădere, conform Planului de Restructurare semnat de producătorul de energie de la Gorj cu Comisia Europeană.

Astfel, conform documentelor, Complexul Energetic Oltenia o să mai aibă doar 4500 de angajați în anul 2026, iar în anul 2030, 2613 persoane vor mai presta activități pentru compania energetică. Odată cu scăderea numărului de angajați, capacitățile producătorului de energie vor avea și ele de suferit.

Astfel, mai multe cariere se vor închide începând cu acest an, iar grupurile energetice urmează să fie și ele trase pe dreapta din 2026 și să fie la dispoziția băieților deștepți din acest sector. Adică, aproape ca acum, când CEO mai livrează în Sistemul Energetic Național sun 1000 de MW/h, în timp ce România importă energie de prin alte țări.

Hal de țară, hal de conducători! De fapt, nu trebuie să ne mire nimic, mai ales că, în urmă cu câțiva ani, colegii din Valea Jiului închideau minele de subteran și nu mai exploatau huila, ci o aducea pe vapor, din Africa de Sud!

Vizualizări: 2,976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: