Actualitate

Și juriștii au condiții speciale: ”Ne-au înfipt pumnalul în spate!”

Actul adițional încheiat de sindicate și administrație, la CCM, la sfârșitul săptămânii trecute, este o trădare, arată o parte a angajaților CEO. Mai exact, prin acest act, se lărgește lista celor care beneficiază de prevederile Legii 197, deși nu au lucrat în producție, în numitele condiții speciale. Este, de altfel, o altă palmă dată celor care s-au zbătut pentru pensionarea cu 13 ani mai devreme a celor care și-au lăsat oasele prin cariere și termocentrale.

Strigător la cer este faptul că angajații care au muncit în condiții grele, sunt trecuți la ”condiții normale”!

Mihai Scornea, unul dintre cunoscuții protestatari pentru Legea 197, spune că liderii de la Sindicatul Energia Rovinari s-au înmuiat, mai exact, le-au făcut pe plac politicienilor și tocmai acelora care i-au huiduit pe protestatatri. Ironia face ca tocmai cei care îi înjurau pe cei care au luptat pentru legea 197, primesc acum dreptul să se pensioneze în baza prevederilor ei!

 

Iată ce spune unul dintre cei mai cunoscuți protestatari, Mihai Scornea, salariat al CEO: ”Îmi explică și mie cineva, că eu nu mai înțeleg nimic! Adică juristul CEO, care s-a zbătut în procesul cu mine, în care prin expertiză am arătat că am desfășurat activități în condiții deosebite, iar el a făcut tot posibilul să mă scoată cu condiții normale, ei bine acest jurist are acum condiții speciale, date de vânzătorii de iluzii! Sindicaliștii ne-au mai înfipt odată pumnalul în spate, când ne-au furat grupa și acum când, cu de la sine putere își acordă condiții speciale! Manule, nu s-a înțeles nimeni cu nimeni, la Prefectură, înțelegerea a fost cu sindicaliștii lipsă! Legea 197 e făcută praf, doar instanțele, dacă vor mai da câștig de cauză, aceleași în care, eu am fost folosit ca momeală!”, a spus acesta în mesajul lui pe pagina publică a minerilor și energeticienilor.

Vizualizări: 1,512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: