Eveniment

L-a tamponant și apoi l-a bătut

Un bărbat din comuna gorjeană Mătăsari a fost condamnat zilele trecute la 1.800 de lei amendă penală, după ce a bătut un șofer.

Fapta s-a petrecut în septembrie anul trecut. În timp ce conducea autoturismul marca Audi pe raza comunei Drăgoteşti, un șofer s-a trezit cu mașina lovită din spate, iar în momentul în care a coborât din autoturism a fost lovit cu pumnii în zona feţei şi a pieptului de către șoferul care l-a tamponat.

“După producerea acestui accident de circulaţie, partea civilă a coborât din autoturism şi s-a deplasat în spatele acestuia pentru a vedea ce avarii au fost cauzate autoturismului. Imediat din autoturismul său, a coborât şi inculpatul, care a început să adreseze cuvinte şi expresii jignitoare părţii civile, după care a început să o lovească cu pumnii la nivelul feţei şi a pieptului. Pentru a scăpa de agresiunea exercitată de inculpat, partea civilă s-a refugiat în autoturismul său şi a apelat telefonic organele de poliţie prin SNUAU 112. La faţa locului a sosit un echipaj de poliţie, iar toate persoanele prezente au fost conduse la sediul Postului de Poliţie Mătăsari. În urma loviturilor primite de la inculpat, partea civilă a suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale”, se arată în documentul de la instanță.

Sentința Judecătoriei Motru nu este definitivă.

Vizualizări: 3,289

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: