Social

După un meci echilibrat Vâlcea se impune în meciulcu CSM Târgu Jiu

SCM Râmnicu Vâlcea -CSM Târgu Jiu 28-22

CSM Târgu Jiu a pierdut, jocul disputată în deplasare, cu SCM Râmnicu Vâlcea. Gazdele s-au impus cu 28-22, într-un meci care a contat pentru etapa a 15-a din Liga Florilor. Pivotul Ana Ciolan, cu 6 goluri, a fost cea mai bună marcatoare a CSM TârguJiu. În meciul de la Vâlcea a ieșit în evidență și gooalkeperul CSM Târgu Jiu, Ekaterina Dzhukeva, care a avut 14 intervenții pe parcursul meciului. 

Sala Traian din Râmnicu Vâlcea a găzduit, în runda a a 15-a din Liga Florilor, o partidă extrem de interesantă, echilibrată în cea mai mare parte a sa, dar care a fost decisă de echipa gazdă în ultimele 10 minute de joc. Gorjencele au făcut o primă repriză foarte bună la Vâlcea, în care a jucat de la egal la egal cu echipa gazdă și încare a condus minute bune pe tabela de marcaj. Vâlcencele au marcat de două ori în finalul primei reprise și a intrat cu 17-15 la pauză. CSM Târgu Jiu a ținut aproape și în repriza secundă, și doar pe final de meci, în ultimele 10 minute, Vâlcea a reușit să se desprindă pe tabelă. Liviu Andrieș s-a declarat mulțumit de atitudinea echipei din acest meci. Antrenorul gorjean consideră căratările din debutul reprizei secunde au cântărit enorm înderularea ulterioară a partidei. 

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Meciul cu Vâlcea a fost unul după care suntem foarte multumiți de atitudinea și de entuziasmul pe care l-au avut fetele. Înciuda rezultatului rămânem cu foarte multe momente în care am avut un nivel ridicat de joc, atât pe faza de apărare, cât și pe faza de atac, și doar lipsa de concentrare și de șansă poate la finalizare în prima partea reprizei a doua, când am ratat 4 aruncări de la 7 m și 3 aruncări de 1 la 1 cu portarul, ne-au făcut ca pe final de joc să nu mai avem puterea de a reveni”.

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva(14 intervenții), Andreea Chetraru(1 intervenție), Elena Marica Bercu – Bianca Ștefania Chiriță, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 3g, Andreea Mihart 1g, Mirabela Coteț 1g, Ira Zinatullina, Andreea Chiricuță2g, Laura Moldovan 4g, Ana Maria Lopătaru, Florența Ilie 1g, Iuliia Andriichuk 4g, Ana Cătălina Ciolan 6g, Sabine Klimek. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

 

Vizualizări: 481

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: