Politică

Drumul expres Craiova - Târgu Jiu, anunţat în cor de PNL şi PSD

Contractul pentru realizarea proiectului tehnic care privește drumul expres Târgu Jiu - Craiova va fi semnat miercuri. Liderii PNL și PSD din Gorj s-au grăbit să facă anunțul pe paginile de socializare și să își aroge meritele.

Primul a ieșit cu informația președintele PSD Gorj, Mihai Weber. “Drumul expres Craiova - Târgu-Jiu, proiectul meu de suflet, este o certitudine, începând de astăzi. A fost semnat contractul pentru demararea proiectului tehnic de execuție! Am promis, m-am ținut de cuvânt”, a scris acesta pe pagina de socializare, uitând că a promis drumul acum zece ani, timp în care PSD a tot fost la guvernare.

A urmat anunțul președintelui PNL Gorj, Dan Vîlceanu: “Contractul pentru studiul de fezabilitate și proiectul tehnic pentru drumul expres Târgu Jiu-Craiova va fi semnat astăzi. Acesta este un proiect major, de infrastructură, pentru județul Gorj, demarat de guvernul liberal. Contractul a fost atribuit asocierii de firme Search Corporation cu Egis România”.

Licitația pentru „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru obiectivul Drum Expres Craiova - Târgu Jiu” a fost atribuită din 29 decembrie 2020, autoritățile având nevoie de trei luni să semneze contractul. Încă doi ani durează efectuarea proiectului tenhic, astfel că pe drumul cu care se laudă Weber și Vîlceanu vom circula probabil peste două - trei mandate.

Proiectul va fi realizat de Asocierea SC EGIS ROMANIA SA - SC SEARCH CORPORATION SRL, la prețul de 20.247.133 lei fără TVA.

Vizualizări: 2,069

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: