Actualitate

Drum național, predat constructorului

Drumul Național 67D, porțiunea dintre Târgu Jiu și Baia de Aramă, a fost predat către constructor, astăzi, în vederea modernizării.

„Vineri am semnat Ordinul de Începere și astăzi am predat amplasamentul pentru începerea execuției lucrărilor pe DN 67D. Este un proiect așteptat de multă vreme de toată lumea, acest drum având un rol important pentru turismul din zona, pentru că este drumul de acces către multe destinații turistice, fie că vorbim de Hobița, Mănăstirea Tismana sau Băile Herculane”, a anunțat luni Directorul Regional al DRDP Craiova, Călin Cosmin Petruț, după predarea amplasamentului.

Proiectul prevede și construirea unui pod nou. “Este o lucrare de mare anvergură, se va construi un pod nou, se vor reabilita toate podurile de pe traseu, se vor înlocui peste 40 de podețe, se va interveni la infrastructura rutieră, se va asigura scurgerea apelor și la sfârșit se va așterne un covor asfaltic nou. Ne-am întâlnit cu toți deținătorii de utilități pentru a lămuri situația utilităților și a stabili persoanele de contact în caz de nevoie, pentru că acest proiect nu trebuie să întârzie nicio zi”, a mai spus Directorul Regional al DRDP Craiova.

 

Acesta s-a deplasat pe amplasament împreună cu antreprenorul și s-a întâlnit cu autoritățile locale din comunele tranzitate, pentru a prelua și rezolva din timp eventualele probleme ce pot apărea în timpul execuției. “Știu că traficul rutier, pe perioada lucrărilor, se va desfășura anevoios, dar trebuie să înțelegem că altfel nu se poate realiza această lucrare”, a concluzionat Călin Cosmin Petruț.

Vizualizări: 760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: