Eveniment

Drogat la volan

Un tânăr a fost oprit în trafic, noaptea trecută, pe o stradă din Rovinari și a fost testat cu aparatul drugtest care a indicat că ar fi consumat substanțe interzise. Șoferul a fost dus la spital pentru recoltare de probe și noi analize. 

 

 

"La data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Rovinari au depistat în trafic, un bărbat de 28 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Școlii din localitate, iar în urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

 

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului condus de bărbat, precum și al controlului corporal, polițiștii au găsit mai multe fragmente vegetale de culoare verde-maroniu, un recipient ce conținea fragmente vegetale de culoare verde-maroniu, fiind ridicate și înaintate structurilor competente pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive", anunță IPJ Gorj. 

 

 

 

Vizualizări: 894

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: