antiVirale

Două spectacole de Stand-Up Comedy la Târgu Jiu

Cinema ”Sergiu Nicolaescu” din Târgu Jiu va fi vineri gazda a două spectacole de Stand-Up Comedy cu Bordea, Cortea si Claudiu Popa.

Spectacolul de Stand-Up Comedy cu Bordea, Cortea si Claudiu Popa:  "Ajutor! Suntem Bine”, era programat inițial la ora 19:30 dar pentru că biletele s-au epuizat rapid a fost programată și o  a doua reprezentație de la ora 21:30. 

„Ți-am pregătit un show ultra extra all inclusive, cu Bordea, Cortea și Claudiu Popa! Glume scurte, glume lungi, glume inteligente, glume albe, glume negre cu mult, mult umor.  Un show mai surprinzător decât prețul la motorina, chiar și mai surprinzător decât o TESLA pe GPL. 

Îți dăm de veste, să știi de pe acum și chiar nu vrem să fim modești. Până la urmă noi vrem să vii, iar de restul ne ocupăm noi...ca de obicei! 

Nu uita să-ți iei cu tine toți prietenii și buna dispoziție pentru o seară de neuitat, plină de umor incendiar”, este anunțul celor trei comedianți care sunt apreciați la Târgu Jiu, pentru că nici la al doilea spectacol nu mai sunt prea multe bilete după ce primul anunțat a devenit rapid sold-out.

Cei trei vor urca pe scenă la Cinema ”Sergiu Nicolaescu” din Târgu Jiu vineri, 19 mai, de la ora 19:30 și apoi de la ora 21:30.

 

Vizualizări: 808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: