Eveniment

Două accidente cu șoferi în stare de ebrietate

Șoferii băuți sunt adevărate pericole publice. Două accidente au fost produse de astfel de persoane la sfârșitul săptămânii trecute.

Un bărbat de 54 de ani, din comuna Bengești-Ciocadia, care conducea sâmbătă un autoturism pe DN 67, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului, a acroșat un parapet și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

“În urma evenimentului a rezultat accidentarea conducătorului auto, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice”, a comunicat IPJ Gorj.

În aceeași zi a avut loc un eveniment rutier la Runcu. “Din cercetări a reieșit că un tânăr de 21 de ani, din comuna Bălcești, a condus un autoturism pe DJ 672 C – Runcu, fără a poseda permis de conducere, iar într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă”, au stabilit polițiștii.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar autovehiculul condus ar fi fost sustras de la un bărbat, de 64 de ani, din comuna Lelești.

Și la Rânca a fost prins un șofer băut. Este vorba de un doljean de 26 de ani, care avea  o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vizualizări: 2,628

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: