Eveniment

A lăsat banii în mașină și a rămas fără ei

Un furt petrecut într-o parcare din Târgu Jiu a rămas cu autor necunoscut, dosarul penal fiind închis, prin renunțarea la urmărirea penală.

Fapta s-a petrecut în octombrie 2020, când un gorjean a schimbat lei în euro la o casă de schimb valutar. Cei 700 de euro i-a pus pe bancheta din spate a mașinii, a pus peste ei niște coli de hârtie și a plecat la cumpărături, după ce s-a asigurat că mașina este închisă.

La întoarcere, a găsit un geam de la Audi spart și banii lipseau.

“Când a ajuns la autoturism a lăsat suma de 700 euro pe bancheta din spate, peste care a pus portofelul şi mai multe coli de hârtie, a asigurat portierele autoturismului, după care a plecat la cumpărături, iar la întoarcere a constatat că geamul portierei dreapta spate era spart, iar suma de bani fusese sustrasă. În urma verificărilor efectuate în teren şi identificarea locului săvârşirii faptei, nu au fost identificaţi martori sau camere de supraveghere video care să surprindă locul faptei/zona adiacentă acestuia şi care să ducă la stabilirea împrejurărilor comiterii faptei şi la identificarea autorilor”, se arată în documentul de la intanță. 

În lipsă de probe, Judecătoria Târgu Jiu a admis cererea Parchetului privind renunțarea la urmărirea penală, decizia din 22 februarie fiind definitivă.

Vizualizări: 2,360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: