Eveniment

Bătaie în parcarea de la Kaufland

Judecătoria Târgu Jiu a stabilit pe 25 februarie că poate începe judecata într-un dosar care vizează infracțiuni de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Fapta a avut loc pe 21 februarie anul trecut, când un bărbat și soția lui au mers la supermarketul Kaufland din Târgu Jiu, unde au făcut cumpărături.

La fel au făcut și alți doi bărbați, însoțiți și ei la cumpărături de două femei.

Părțile s-au întâlnit în zona de intrare și, pe fondul unor conflicte mai vechi legate de achiziționarea unui telefon mobil, între doi dintre bărbați a izbucnit un conflict verbal, care imediat a degenerat, iar aceştia au început să se agreseze fizic, în conflict intervenind şi al treilea bărbat.

Conflictul a fost surprins de camerele de luat vederi și s-a văzut clar cine a dat primul pumn, dar și cine a ripostat cu piciorul. Al treilea bărbat a sărit inițial pentru a-i despărți pe cei doi, dar apoi i-a dat unuia câteva picioare în cap, astfel că s-a ales și el cu dosar penal. Agentul de securitate a încercat și el să aplaneze conflictul, fără succes. Bătaia a ținut cam un minut, până când bărbatul și soția lui au ajuns la mașină.

O martoră a filmat apoi cu telefonul momentul în care bărbatul a luat un obiect contondent din portbagajul autoturismului său personal marca BMW și a dat să îi fugărească pe ceilalți doi. A urcat însă în mașină, însă unul dintre ceilalți doi a deschis portiera și i-a mai aplicat câteva lovituri. La final, pe filmare se vede că șoferul BMW, înainte de a pleca din parcare, i-a urmărit cu mașina pe ceilalți inculpați.

Deocamdată judecătorii au stabilit că rechizitoriul este legal și că poate începe judecata.

Vizualizări: 3,921

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: