antiVirale

Sute de animăluțe au fost sterilizate 

O campanie amplă de sterilizare a câinilor și pisicilor a avut loc în ultima săptămână la Rovinari unde au trecut pe la cabinetul medical veterinar aproximativ 300 de animăluțe.

Locuitorii din Rovinari au avut ocazia să participe la o amplă campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor din gospodării sau locuințe.

Organizatorii au anunțat că, pe parcursul celor patru zile ale campaniei, au beneficiat de intervenții și tratamente post-operatorii nu mai puțin de 277 de animăluțe din Rovinari și localitățile limitrofe. 

Acțiunea, la care atât Primăria Rovinari, cât și  Societatea Servicii Publice Locale Rovinari (SPLR) au fost partenere, a fost organizată de asociațiile Freudeskreis Brunopet E.V, Tiere In NOT Austria și Tiere In Not Odenwald, cu care Orașul Rovinari are de mult timp o bună colaborare. 

„Pe această cale, le mulțumim, încă o dată, pentru tot sprijinul acordat în gestionarea problemei câinilor fără stăpân, dar și în privința limitării înmulțirii necontrolate a animalelor de companie din gospodăriile cetățenilor”, a comunicat Primăria din Rovinari.

Vizualizări: 336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: