antiVirale

Parc de aventură, redeschis la 5 kilometri de Târgu Jiu

Parcul de aventură amenajat la doar cinci kilometri de Târgu Jiu, în localitatea Drăguțești, și-a redeschis vineri porțile pentru toți cei dornici de aventură în aer liber.

Vacanța de primăvară a elevilor dar și încălzirea vremii care se anunță de săptămâna viitoare i-au convins pe administratorii Aventura Parc din Drăguțești să redeschidă parcul de distracție și aventură. „Aventura Parc Drăguțești a deschis azi porțile unui paradis verde, unui cuptor pe lemne în care vom coace cea mai buna pizza și unui parc de aventură cu 7 trasee pentru toate vârstele”, au anunțat pe pagina de facebook cei de la Aventura Parc care au redeschis vineri porțile parcului după ce au pregătit traseele de aventură. „Suntem impresionați de numărul mare de persoane care ne contactează pentru a afla când va fi disponibil parcul. Nu am uitat și de solicitările dumneavoastră privind organizarea zilelor de naștere”, au mai scris organizatorii răspunzând solicitărilor doritorilor de aventură în natură. 

Înainte de redeschiderea oficială de vineri s-a făcut curățenie generală în parc, s-au verificat toate cele șapte trasee de aventură și s-au stabilit toate serviciile ce vor fi oferite celor care trec pragul acestui parc.

Vizualizări: 1,672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: