antiVirale

Diana Matei și Taraful Cleante cântă joi la Târgu Jiu

Festivalul Etniilor aduce la Târgu Jiu un taraf celebru, Taraful Cleante, alături de solista Diana Matei, în cadrul unui eveniment care va avea loc joi, 6 aprilie, în Piața Prefecturii.

Festivalul Etniilor este organizat de Primăria Târgu Jiu și Consiliul Local și va avea loc joi, în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, cu începere de la ora 19:00. 

Autoritățile locale îi invită pe gorjeni la un spectacol de excepție susținut de Diana Matei și Taraful Cleante, Taraful Constantin Lătărețu, Palatul Copiilor Târgu Jiu și trupele de dansuri Șatra și Ministar.

Cap de afiș este Diana Matei și taraful său, o solistă cu o voce deosebită  care are talentul de a mixa mai multe stiluri și perioade muzicale și are și un repertoriului original propriu. De la muzica lăutărească reinterpretată, la pop și muzică populara autentică, sunt stilurile prin care va trece Taraful Cleante, unul dintre tarafurile în trend în ultima perioadă.

Autoritățile au anunțat că la evenimentul care va avea loc în Piața Prefecturii, participanții vor putea face donații pentru Florin Bejinaru, fost jucător și antrenor al clubului Pandurii. Fostul fotbalist se confruntă cu probleme grave de sănătate și are nevoie urgent de un tratament scump care poate fi făcut în afara țării. 

Vizualizări: 593

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: