Actualitate

Concluzia minerilor după discuțiile cu ministrul: “S-au dus viței... și s-au întors boi”

Liderii federațiilor sindicale s-au dus miecuri să discute cu ministrul Energiei despre situația gravă a Complexului Energetic Oltenia, dar s-au întors cu o poză și în rest nimic. Liderul Iovan de la Turceni ne arată în fotografie un gest cu degetul, cum că a fost ok, și i-a lăsat pe mineri să tragă ei concluziile.

Ceea ce minerii au și făcut din plin pe paginile de socializare. “S-au dus viței... și s-au întors boi! Așteaptă tot de la noi cei de jos să facem ceva... gen ian. 2019! Eu unul, care am fost târât prin instanțe judecătorești... și alții s-au pitulat și au beneficiat de toate drepturile obținute... îi invit pe aceștia sa ia atitudine!!!”, a scris Ștefan Iutuc.

“Cum au plecat, asa au venit, tufe”, a scris și Vasile Nicolescu.

“Au fost să se plimbe, s-au întors cu nimic concret. Plimbări pentru reclame”, a fost mesajul lui Lulu Păuna.

Liderii federațiilor spun că au plecat la București să afle dacă sunt directori în minister care fac lobby la Comisia Europeană pentru un plan mai dur de restructurare și au aflat că sunt informații false. Să spună atunci cine le-a livrat informația falsă, că ei au dat pe piață subiectul și nu oricum, ci într-un comunicat.

Cu privire la problema plăților compensatorii pentru cei care vor fi concediați, înțelegem din comunicatul Ministerului Energiei că s-a discutat și atât. Nu s-a ajuns în faza de soluții.

Vizualizări: 4,479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: