Eveniment

Dosar penal pentru neglijență în serviciu

În cazul gravidei operate de hernie polițiștii gorjeni s-au autosesizat și fac cercetări după ce femeia gravidă a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, fără ca medicii să îşi dea seama că aceasta este însărcinată în nouă luni. 

Femeia gravidă, în vârstă de 35 de ani, din orașul Tismana,  a fost operată de hernie, marți, la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu iar cadrele medicale sunt acuzate de neglijenţă în serviciu.

În timpul operației, doctorii au constatat că bebeluşul se pregătea să vină pe lume și au chemat un ginecolog, iar, în cele din urmă, femeia a născut o fetiță.

”Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, referitoare la o intervenție chirurgicală efectuată de medicii Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, asupra unei femei de 35 de ani, din orașul Tismana, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj este abilitat să comunice următoarele: la data de 23 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Gorj, s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neglijență în serviciu”, a anunțat IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: