Social

Angajări la două școli din Gorj 

Școala Gimnazială Lihulești angajează îngrijitor de curățenie debutant, iar Școala Gimnazială „Ion Vîlceanu” din Dragotești caută un fochist. 

Pentru postul de îngrijitor curățenie debutant de la Școala Gimnazială Lihulești, condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: minim 8 clase (adeverinţă 8 clase/ adeverinţă 12 clase /diplomă bacalaureat/ diplomă studii superioare). 

Termenul limită de depunere a dosarelor este data de 16 februarie, iar proba scrisă este programată pe data de 27 februarie. La concurs va fi inclusă și o probă practică, programată pe data de 2 martie, dar și una de interviu, în aceeași zi. 

Pentru postul de fochist Școala Gimnazială „Ion Vîlceanu” din Dragotești condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii gimnaziale / profesionale / liceale, vechime de 2 ani în muncă și curs calificare pentru postul de fochist, sau să fie în curs de calificare. Se cere, de asemenea, ca participanții la concurs să aibă domiciliul în comuna Dragotești, jud. Gorj.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 17 februarie, proba scrisă urmând să aibă loc la data de 28 februarie iar proba de interviu pe data de 9 martie.

Vizualizări: 2,856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: