Social

Doliu la spitalul din Târgu Jiu

Medicul în anestezie și terapie intensivă, Valeriu Stăvilă, s-a stins din viață pe patul Institutului Clinic Fundeni din București, după o grea suferință.

Acesta avea o vechime de trei decenii în sistemul medical și lucra la Spitalul Județean de Urgență Tg-Jiu. Medicul avea 65 de ani. 

"Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a pierdut, astăzi, 09.10.2022, un medic deosebit, empatic, profesionist desăvârșit, un om cu un caracter aparte, care a fost mereu la datorie. Pentru Valeriu Stăvilă, meseria aleasă era cu adevărat o vocație.

Doctorul Valeriu Stăvilă lucra, ca medic anestezist de mai bine de 30 de ani și era foarte apreciat de pacienți și de colegi. Vestea tragicului său deces a fost primită cu multă tristețe și durere de cei alături de care a profesat, decenii, la Spitalul Județean.

A fost un om și un coleg deosebit, o persoană mereu dispusă să îi ajute pe cei care aveau nevoie, atât pe pacienți, cât și pe colegii medici și nu numai. Și-a dedicat viața profesiei și familiei și nu va fi uitat de pacienții la a căror salvare și vindecare a participat.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și întregul colectiv al unității medicale sunt alături de familia îndurerată a reputatului medic, plecat mult prea devreme dintre noi!
Transmitem sincere condoleanțe familiei și celor care au avut privilegiul să îl cunoască îndeaproape!
Dumnezeu să îl odihnească în pace și în lumină!!", a transmis spitalul din Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: