Social

Doliu în lumea muzicii populare

Este doliu în muzica populară din Oltenia. O îndrăgită interpretă a murit la doar 23 de ani. Alina Popa a fost răpusă de o boală nemiloasă. Pe 17 ianuarie, abia împlinise 23 de ani. 

Descrisă ca o tânără cu o voce de aur, Alina a cucerit multe inimi. A colaborat cu multe nume cunoscute din industria muzicii populare și lasă în urmă multă durere în rândul familiei, prietenilor și celor care i-au ascultat piesele.

"Păcat, mare păcat, Doamne! De tineretea, frumusetea si viata ei! Ai fost o luptatoare cu boala asta nemiloasa si foarte optimista ca o vei invinge!Dumnezeu sa te odihneasca", e unul dintre mesajele de condoleanțe care au început să curgă pe rețelele de socializare. "Să le cânți la fel de frumos și îngerilor, Alina Popa!", e un alt mesaj.

M-ai învățat sa scriu pentru oameni. M-ai certat ca nu fac mai mult sa ma ridic și sa fiu acolo unde merit prin ceea ce știu sa fac. Mi-ai spus ca "Și eu pot". Tu astăzi nu ai mai putut sa lupți, ai obosit sa ții piept cruzimii care se zbătea în sufletul tău, ținând, parca cu dinții, de un fir de speranță, de viata. 

Amintirea ta ne va pune mereu un zambet pe fata și o lacrima în coltul ochilor care nu se va usca niciodată. 

Drum lin prin lumina, om frumos", a scris interpreta Cristina Logofătu.

Vizualizări: 2,424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: