Social

Se fac angajări la Spitalul Județean

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu va scoate la concurs, în următoarea perioadă, 31 de posturi de medic, 14 posturi de asistenți medicali și infirmieri, un post de farmacist și 10 alte posturi (consilier juridic, muncitori, registratori medicali, îngrijitori curățenie etc). 

Primele anunțuri de angajare au fost deja publicate pe site-ul unității sanitare. Au fost scoase la concurs două posturi de medic specialist, specialitatea diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, un post de medic specialist oncolog, un post de medic rezident ultimul an - specialitatea cardiologie și trei posturi medic specialist specialitatea cardiologie. Candidații pot depune dosarele până pe data de 6 februarie 2024. 

Toate aceste posturi au fost aprobate anul acesta și au fost solicitate prin Memorandumul din august 2023. 

„Serviciul Resurse Umane al spitalului a demarat procedurile de organizare a tuturor concursurilor de ocupare a posturilor vacante de medic aprobate prin Memorandum. În momentul în care vor fi stabilite comisiile de concurs și toate procedurile vor fi îndeplinite, anunțurile de angajare vor fi publicate pe site-ul unității”, transmit reprezentanții Spitalului Județean.

Mai mulți medici și-au manifestat interesul față de posturile care sunt vacante la nivelul unității medicale. 

Vizualizări: 1,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: