Eveniment

Doi muncitori, prinşi sub un mal de pământ

Un accident mortal a avut loc vineri seara când un bărbat a murit, iar un altul a ajuns la spital, după ce au fost surprinşi de un mal de pământ, în comuna Păuşeşti din Vâlcea.

Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a precizat că echipajele de salvatori ajunse la faţa locului i-au găsit pe cei doi îngropaţi, unul până la gât şi inconştient, iar celălalt până la brâu, salvatorii fiind nevoiţi să folosească lopeţile pentru extragerea lor.

"Prima persoană care a fost degajată a fost cea îngropată până la brâu. A fost extrasă conştientă şi predată echipajului SAJ. Şi cealaltă persoană, care fusese inconştientă încă de la începutul operaţiunilor de salvare, a fost extrasă, dar din nefericire, nu prezenta semne compatibile cu viaţa. Medicul prezent la locul intervenţiei a declarat decesul bărbatului", a precizat reprezentantul ISU Vâlcea.

Cei doi muncitori săpau la un şanţ, pentru extinderea reţelei de gaz din localitate.

"Cele două persoane, un bărbat de 31 de ani, din judeţul Iaşi, respectiv altul de 42 de ani, din judeţul Neamţ, în timp ce efectuau lucrări în vederea extinderii reţelei de gaz, ar fi fost surprinse de un mal de pământ care ar fi căzut peste acestea. În urma activităţilor desfăşurate, s-a reuşit scoaterea celor două persoane, însă bărbatul de 42 de ani nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul acestuia de către echipajul medical aflat la faţa locului", au preciyat salvatorii.

Autorităţile continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul.

Vizualizări: 886

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: