Actualitate

Documente: Planul de Restructurare, o gogoașă aruncată prostimii!

Șefii Complexului Energetic Oltenia își arată fața, deloc blândă, în privința acestei companii. După presiunea pusă în mediul public cu privire la Planul de Restructurare, boșii companiei și-au găsit timp să arunce 3-4 fițuici pe site care ar reprezenta programul de ÎNCHIDERE a mineritului din Gorj.

Cu toate că sunt foarte multe persoane care știu sigur că fițuica respectivă nu bate cu realitatea, șefii companiei au ținut morțiș să facă acest lucru oficial.

Sindicaliștii au cerut să le fie pus la dispoziție Planul de Restructurare și persoanele care l-au scris, iar conducerea CEO anunță că documențelul este unul ținut la secret. Băi, băieți, data viitoare să vă luați un prost mai bun decât voi care să vă învețe să răspundeți la astfel de cereri!

Era simplu, nătângilor, să faceți o trimitere către propriul site unde există documentul (cel real, chipurile), nu să faceți un răspuns de genul celui mai de jos. Deci, prieteni, care este adevăratul Plan de Restructurare de la CEO? Cel afișat pe site sau cel pe care nu doriți să-l faceți public?

Vizualizări: 3,411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: