Actualitate

Dispus să muncească o lună gratis la CE Oltenia

Este o întreagă dezbatere pe paginile de socializare, între salariații Complexului Energetic Oltenia, recent pensionați. Unii dintre ei sunt rugați de administrație să revină pentru câteva luni în producție, pentru că nu mai există personal calificat.

Cei care aleg să facă asta sunt criticați. Asta pentru că locurile de muncă ar trebui să fie pentru tineri, nu pentru cei care să cumuleze pensia cu salariul

Un fost salariat a spus însă că s-ar întoarce o lună gratis, ca să îi învețe pe tineri tainele meseriei de sudor.  ”Dacă ar fi nevoie de cunoștințele mele as veni gratis o lună, nici măcar un minut în plus.... din dorința de a merge compania asta și după plecarea noastră, a celor multi”, a scris Nanu Mihai pe pagina de socializare.

Un alt salariat îi critică pe cei care aleargă toată viața pentru bani și nu știu să se bucure de timpul liber pe care îl au. Sunt și salariați care au spus că nu au de ce să facă ceva pentru compania în care au lucrat, pentru că unii au fost cu munca și șmecherii cu beneficiile.

Vizualizări: 9,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: