Social

Dispensar modern într-o comună din Gorj

Autoritățile din comuna Mușetești le dau localnicilor o veste bună. Dispensarul din comună va fi modernizat și dotat cu aparatură medicală de ultimă generație. Tot aici, va fi realizat și un cabinet stomatologic, de mare ajutor pentru localnicii care acum sunt nevoiți să vină la Târgu Jiu pentru tratamente stomatologice.

 

Primarul Cosmin Băban a anunțat că, în localitate, va funcționa și un centru de permanență pentru cei care vor avea nevoie de asistență medicală.

 

„Clădirea reabilitată va găzdui nu doar cabinete medicale, ci și o farmacie, oferindu-vă acces mai ușor și rapid la serviciile medicale de care aveți nevoie. În plus, sunt încântat să vă informez ca noutate majoră că vom avea și un cabinet stomatologic în cadrul dispensarului. Astfel, vom putea oferi și servicii stomatologice locale, reducând necesitatea deplasărilor în alte localități pentru astfel de tratamente.

 

De asemenea, suntem mândri să anunțăm că va funcționa și un centru de permanență deschis non-stop, gata să vă ofere asistență medicală de urgență oricând aveți nevoie. Acesta va servi întreaga comunitate din comuna Mușetești și va fi un punct de referință în furnizarea de îngrijiri medicale urgente”, a declarat edilul din Mușetești.

Vizualizări: 1,244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: