Social

Investiții pentru copii într-un sat izolat din Gorj

Primarul din Tismana anunță investiții importante pentru copiii din Topești, un sat aproape izolat de care nu s-au îngrijit autoritățile locale până acum. Oamenii care locuiesc aici vor avea apă și ulițe asfaltate după mulți ani de promisiuni mai ales că vara, aici, erau des probleme cu alimentarea cu apă si pompierii erau nevoiți să le ducă apă cu cisternele. 

Edilul Petre Remetea transmite că a făcut rost de bani ca să schimbe școala și curtea unității de învățământ, iar lucrările sunt în toi. Aici va fi și un teren de minifotbal pentru copii. De asemenea, școala a fost modernizată și elevii vor avea, în scurt timp, și mobilier nou. 

"Vom avea un stadion de minifotbal. În aceeași curte, avem și școala care e gata. Am introdus și noul mobilier, iar în vechea clădire va fi un centru comunitar integrat de servicii medicale. E gata proiectul și pentru împrejmuirea acestei locații. Aici, la Topești, vom avea și un teren de handbal. Această zonă va fi de vis pentru zonele Topești, Gornovița. Nimeni niciodată nu s-a îngrijit de această curte", anunță primarul din Tismana, Petre Remetea.

Vizualizări: 747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: