Actualitate

Directoratul CEO și liderii de sindicat, ședință la București

Surse din cadrul Complexului Energetic Oltenia anunță că, joi, șefii companiei energetice, dar și liderii de sindicat reprezentativi o să participe la o ședință de lucru care va avea loc la Ministerul Energiei.

Întrevederea vine la săptămâni bune după ce Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a ajuns în județul Gorj și nu a lămurit nici măcar una dintre problemele importante cu care se confruntă producătorul de energie.

Tot cu ocazia vizitei din județ, Burduja a anunțat constituirea unui grup de lucru care va lucra pentru a găsi soluțiile cele mai bune ce urmează să fie prezentate Comisiei Europene.

Scopul acestui „brainstorming” este de a reuși decalarea termenelor de închidere a capacităților energetice și a perimetrelor miniere ale Complexului Energetic Oltenia. Conform Planului de Restructurare semnat cu Comisia Europeană, CEO va începe închiderea de capacități la sfârșitul acestui an, urmând ca și numărul de angajați să scadă treptat.

Simt deja miros de creier încins înainte de întrevederea de la București și parcă îl văd pe Alin Munteanu de la Cartel Alfa ca vine cu soluția salvatoare, mai ales că, în urmă cu aproximativ două luni, anunța că lucrează deja la aceste amendamente împreună cu șeful Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pârvulescu. Hai, Bobiță, arată-le la toți ce poți!

 

Vizualizări: 4,377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: