Actualitate

Director din CE Oltenia, atacat de un lider sindical

Lăcrămioara Diaconu Pințea, membru al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, nu a trecut de câteva luni pe la sediul companiei, susține președintele Cartel Alfa Gorj, Alin Munteanu. 

Acesta îi transmite că la CE Oltenia nu este telemuncă, Munteanu fiind nemulțumit și de faptul că societatea plătește 500 de euro chirie pentru Pințea, degeaba.

”Cred că sunt undeva la 5 luni de când nu a trecut pe la Complexul Energetic Oltenia. Dânsa stă probabil în București și poate nu știe că la CE Oltenia nu este telemuncă. Din sursele mele, o mașină pleacă de aici cel puțin odată pe săptămână pentru a semna hârtii. CE Oltenia îi plătește chiria în valoare de 500 de euro luna. Sunt niște bani dați așa, pe anumite lucruri”, a spus Alin Munteanu, la Radio Infinit.

Liderul sindical spune că banii ar putea fi folosiți în carierele miniere. “Am putea băga banii în altceva. Am văzut că mor oameni prin cariere. Treaba dânsei este aici, la CE Oltenia. Cred că ar trebui să își depună demisia”, este părerea liderului sindical.

 

Vizualizări: 4,005

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: