Actualitate

Direcția Silvică Gorj are nevoie de pădurari 

Direcția Silvică Gorj a scos la concurs două posturi de pădurar, angajarea fiind pe perioadă nedeterminată. Unul este disponibil pentru Ocolul Silvic Cărbunești-Cantonul silvic 6 Bourelu, iar celălalt este vacant în cadrul Ocolului Silvic Motru-Cantonul silvic 9 Valea. 

La concurs pot să se înscrie atât candidați din rândul personalului angajat deja în cadrul Regiei Naționale a Pădurilor-Romsilva sau o unitate a acesteia, cât și din afară. 

Printre altele, aplicanții trebuie să aibă gradul profesional minim de pădurar debutant sau să întrunească condițiile pentru obținerea acestuia, să aibă atestat de agent de securitate/pază și să dețină un certificat de absolvire a unui curs de instruire teoretică și practică în domeniul armelor și munițiilor. 

Persoanele interesate pot să se înscrie la concurs până în data de 19 ianuarie, ora 16.30, la secretariatul Direcției Silvice Gorj. Concursul se va desfășura la sediul instituției, în data de 25 ianuarie. Acesta va consta într-un test grilă și un interviu. 

Vizualizări: 3,153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: