Eveniment

Doi bărbați dispăruți la pescuit

Mai multe echipaje de poliţişti, pompieri şi jandarmi derulează, sâmbătă, o amplă operaţiune de căutare a doi bărbaţi daţi dispăruţi de familii. Ei ar fi plecat la pescuit, încă de vineri, şi nu au mai răspuns la telefon, nici nu au ajuns la pensiunea unde urmau să se cazeze. Unul dintre ei a fost găsit găsit decedat în albia râului Olt.

 

”Mai multe echipe de poliţişti, inclusiv echipaj chinotehnic, alături de forţe ale IJJ Sibiu desfăşoară ample căutări în vederea identificării a doi bărbaţi semnalaţi ca dispăruţi. De asemenea, a fost solicitat şi sprijinul ISU pentru căutări în albia râului Olt”, a transmis, sâmbătă, IPJ Sibiu.  
  
  
Sursa citată a precizat că activităţile de căutare sunt efectuate în imediata apropiere a râului Olt, în zona localităţilor Bradu - Scoreiu, întrucât cei doi bărbaţi ar fi plecat încă de ieri la pescuit în această zonă.   


”În dimineaţa acestei zile, în jurul orei 9:30, soţia unuia dintre bărbaţi a sesizat prin apel 112 faptul că, soţul acesteia împreună cu un prieten ar fi plecat ieri la pescuit, însă încă din după-masa zilei de ieri cei doi sibieni nu mai pot fi contactaţi telefonic, iar aseară nu s-au cazat la pensiunea la care aveau rezervare”, au mai precizat poliţiştii.  

Bărbaţii au 37 şi respectiv 42 de ani şi sunt din municipiul Sibiu.  ”În urmă cu puţin timp, unul dintre bărbaţi (cel în vârstă de 42 de ani) a fost găsit pe râu, din păcate decedat”, au mai precizat poliţiştii.  
 

Vizualizări: 1,279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: