Actualitate

Direcția Silvică Gorj angajează pădurari și tehnicieni silvici 

Unsprezece posturi a scos la concurs Direcția Silvică Gorj. Instituția face angajări din rândul personalului Regiei Naționale a Pădurilor-Romsilva, dar și din afară. Șase sunt de pădurar, pentru districtele silvice de la Hurezani, Țicleni, Bustuchin, Stejari, Dragotești și Brădiceni. Cinci dintre aceste posturi sunt disponibile pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, excepție făcând cel disponibil pentru districtul Hurezani, care este pe perioadă determinată. 

Direcția Silvică Gorj mai angajează pe perioadă nedeterminată și un inginer silvic la Ocolul Silvic Turceni, dar și doi tehnicieni silvici, pentru Ocolul Silvic Tismana (pe perioadă nedeterminată), și la Ocolul Silvic Motru. Acesta din urmă este pe perioadă determinată, după ce fostul tehnician s-a suspendat din funcție pentru a exercita mandatul de viceprimar la Văgiulești. 

Instituția mai angajează și un fasonator mecanic, pe perioadă nedeterminată, la Ocolul Silvic Peșteana, dar și un muncitor necalificat, pe perioadă determinată, la Ocolul Silvic Cărbunești.

Dosarele de candidatură pot fi depuse până în data de 8 iulie, ora 14.00, la secretariatul Direcției Silvice Gorj. Concursul va avea loc în data de 12 iulie și va consta într-un test grilă și un interviu.  

 

Vizualizări: 2,898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: