pamFLEȚI

Dinastia Bulangiilor

Uitând pentru un moment de războiul biologic la care suntem supuși, constat că pe turnantă apare un alt război, un război dintre normalitate și anormalitate! 

Asumat o spun că, la acest moment, mă simt reprezentat de Ungaria, emblematică în ceea ce privește susținerea culturii și tradiției sale. 

În tot acest timp, guvernul, premierul și președintele României tac, sau mai grav, pare că se vor parte din dinastia bulangiilor. 

Urâte vremuri trăim, națiune creștină și cu istorie în spate, născută și crescută cu credința în suflet, am ajuns să asistăm nepăsători la tot felul de blasfemii care ne joacă în picioare cultura și tradiția. Tocmai de aici vin și frustrările mele, motiv pentru care expun reacția liderilor din Ungaria, lansând pe această cale și un apel către toți oamenii de bine din toate partidele politice. 

Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto: "Potrivit Constituției din Ungaria, orice fel de discriminare, inclusiv pe baza orientării sexuale, este interzisă. În Ungaria, nu trebuie să îi fie nimănui frică din cauza orientării sale sexuale. Nimeni nu poate fi discriminat pe această bază.

Și, da, Constituția noastră spune că o căsătorie poate fi încheiată între un bărbat și o femeie, așa cum prevăd constituțiile multor state din Uniunea Europeană și din lume. Și, este adevărat, Constituția noastră spună că tatăl este bărbat iar mama, femeie. 

Așa definește familia Constituția noastră. Dar asta ține de competența națională. Pe această bază, o națiune nu poate fi contrapusă altei națiuni. Și vreau să vă mai spun ceva: este fals că pedofilia și homosexualitatea sunt tratate confuz în lege.

Nu veți găsi nicio propoziție care să confunde aceste două aspecte. Pe de o parte, legea vorbește despre consecințele foarte grave ale pedofiliei, iar pe de altă parte, despre protecția copiilor, în ceea ce privește educația orientării sexuale. Sunt două părți complet diferite și separate ale legii. Nimic nu este confuz.

Sunt destul de sigur, ca tată, ca părinte, că îmi cunosc copilul mai bine decât orice ONG sau instituție. De aceea, este mult mai bine să mă ocup eu de educația copiilor mei în ceea ce privește orientarea sexuală, și nu un ONG despre care nu știu cine îl finanțează și ce obiective are.

Legea nu interzice educația referitoare la cultura sau orientarea sau dezvoltarea sexuală, adresată minorilor. Însă acest tip de educație trebuie realizată de personal autorizat și profesionist. Ce vrem să evităm este ca activiștii LGBTIQ să meargă în grădinițe și în școli și să încerce să promoveze acest tip de comportament sau de orientare în rândul copiilor noștri. 

Doar părinții pot juca acest rol, este opinia noastră foarte fermă și strictă în această chestiune. Și nu cred că, pe această bază, trebuie să fim considerați (mai ostili) decât alte țări sau decât alți legiuitori".

 

Ce poți spune mai clar? Un interviu preluat și de CNN, interviu ce vine ca suport în apărarea deciziilor luate. Da, Comisia Europeană, devenită la acest moment o adevărată castă, cere amendarea Ungariei, amenințând chiar cu excluderea din UE. Fenomenal!! Nu sunt nici pe departe rasist, xenofob... înțeleg absolut orice, atâta timp cât se întâmplă doar din inerție. Dacă cineva insistă să treacă la "prefabricate" și să-mi tatueze pe creier că anormalitatea este normalitate se înșeală amarnic. Sclavagismul ăsta modern nu poate să ne și dezumanizeze. 

Despre amenințări cu excluderi din UE... doar povești. Suntem prea bine așezați strategic, resursă mai avem și interesele pentru ea sunt destul de mari, toate facturile le plătim peste graniță, începând de la gaz, curent, telefon, combustibil, alimentație publică... toooot. 

Să ne excludă de unde? La acest moment, cuvântul demnitate a devenit peiorativ. Ca atare, România este pe cale de a-și pierde identitatea. Mai rămâne ca liderii bulangii să o declare nulă!

Vizualizări: 4,217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: