Actualitate

Dezminte zvonurile legate de disponibilizări

Sindicaliștii din cadrul Complexului Energetic Oltenia dezmint zvonurile potrivit cărora ar putea urma concedieri la compania energetică.

Teoria celor care au anunțat acest lucru ar fi aceea că nu se vor pensiona suficienți angajați ai CEO pentru ca numărul salariaților să respecte Planul de Restructurare pe care îl are producătorul de energie cu Comisia Europeană.

Președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pârvulescu, exclude o astfel de variantă și îi critică pe colegii din sindicate care vorbesc de pachete sociale pentru angajații companiei.

„Nu se pune problema și sper ca, nici anul viitor să nu fie probleme. De aici și discuția cu pachete sociale și de ce plănuiesc alte persoane. Pachetele sociale și plățile compensatorii se discută atunci când este intenția de concediere colectivă. În ultimii ani, nu s-a pus problema de așa ceva. Deci, nu cred că o să negociem în perioada următoare plăți compensatorii la Complexul Energetic Oltenia”, spune președintele FNME, Dumitru Pârvulescu

Vizualizări: 3,573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: