Actualitate

Căldărușe: Există speranțe ca angajații pe determinată să continue și anul viitor/Ce condiție trebuie îndeplinită!

Cei 1800 de angajați cu contracte pe perioadă determinată la Complexul Energetic Oltenia așteaptă votul din Camera Deputaților de miercuri, pentru a fi siguri de continuarea activității la compania energetică.

Sindicaliștii spun că, imediat după votul de la București, se va întruni și Directoratul Complexului Energetic Oltenia care va legaliza practic procedura de prelungire a contractelor, iar joi, angajații o să înceapă să semneze noile contracte de muncă.

Liderii de sindicat cred însă că oamenii ar avea șanse foarte mari să-și desfășoare activitatea în cadrul producătorului de energie și în anii următori, fapt datorat numărului mare de pensionări ce va avea loc în perioada următoare.

„Sperăm că după ieșirea colegilor la pensie pe baza Legii 197, acești oameni să aibă continuitate în companie și în anii următori. Există această posibilitate și noi sperăm ca lucrurile să se întâmple în această direcție, iar oamenii să rămână în companie și în anii următori”, spune președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe

... și câtă continuitate nu mai aveau oamenii în anii următori, dacă și tu cu sindicaliștii "răsboinici" (cu s) ați fi existat în anii anteriori! Din păcate, CEO a fost capușat de fiecare guvernare, iar acum, pe ultimul drum, ne-am pricopsit și cu Comisia Europeană săpând-ne groapa! Amin! 

Vizualizări: 3,179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: