Social

Derby-ul primei etape a Ligii 1 de la Târgu Jiu,  cu casa închisă!

Stadionul din Târgu Jiu are o capacitate de 12.000 de locuri, iar mai mult de jumătate din bilete se vânduseră deja până vineri, primarul Marcel Romanescu estimând că meciul dintre cele două formații se va disputa cu casa închisă. 

Primarul Municipiului Târgu Jiu a declarat că este sigur că până duminică, cu o săptămână înainte de ora începerii meciului, se vor vinde toate biletele la partida dintre FCU Craiova și FCSB.

Edilul a spus pentru ProSport că gruparea patronată de Adrian Mititelu este extrem de iubită la Târgu Jiu și că cetățenii acestui oraș așteaptă echipa din Bănie pe arena lor cu brațele deschise.

„Suntem în așteptarea marelui meci, dar vă pot spune încă de acum că partida se va disputa cu casa închisă. Tribuna a doua e aproape epuizată, însă am discutat cu domnul Mititelu, iar cetățenii din Târgu Jiu își pot achiziționa bilete și de la Carrefour de la noi din oraș. Sunt sută la sută convins că până duminică se vor vinde toate biletele. 

Am primit asigurări că până la ora disputării partidei gazonul o să fie și el foarte bun de joc. Ca să vă spun sincer, noi am mai vrea ca FC Universitatea să mai joace la noi pe stadion, deoarece această echipă este extrem de iubită la Târgu Jiu. Sper din tot sufletul că vom asista la o partidă foarte frumoasă, iar suporterii vor pleca acasă fericiți și mulțumiți de spectacolul fotbalistic pe care l-au văzut”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Până vineri se vânduseră deja peste 6.000 de bilete, iar Peluza Nord FCSB avea rezervate 400 de bilete. La ritmul de vânzare din primele zile este de așteptat ca la ora meciului să nu se mai găsească bilete.

FCU Craiova  a disputat în sezonul trecut patru partide oficiale pe arena din Târgu Jiu. În Liga 1 oltenii au jucat împotriva formațiilor Sepsi OSK, Petrolul Ploiești și Rapid, iar în Cupa României, alb-albaștrii din Bănie au jucat împotriva celor de la FC Voluntari.

Vizualizări: 1,008

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: