Social

A găsit o plasă cu opt căței în grădină

Strigăt de ajutor al unei gorjence din Telești pe un grup de socializare pentru protecția animalelor.

“Ajutoooooor! Am găsit 8 căței aruncați într-o plasă la mine în grădină, nu au nici măcar ochii deschiși și nu stiu ce să fac cu ei! Vă rog!!”, a scris aceasta.

O iubitoare de animale i-a dat câteva sfaturi utile. “Trebuie adapostiti intr-un loc inchis ca sa nu se puna mustele pe ei, pentru ca se vor umple de viermi in max 12h. Trebuie hraniti o data la 2-3 ore cu lapte praf special pentru pui de caine. Se gasesc biberoane la farmacia veterinara sau pet shop. Daca sunt maricei merge si unul pentru bebelusi. In lipsa de lapte praf se poate face o cana de lapte+un galbenus de ou crud+cativa stropi de miere. Laptele sa nu fie gras. Neaparat sa aiba in permanenta sticle cu apa calda langa ei, nu conteaza ca sunt 30 de grade afara. Fiind asa mici nu pot sa isi regleze temperatura corpului singuri”.

“Va dati seama ca o sa imi fie foarte greu sa fac toate astea cu toti 8, dar nici nu puteam să-i las in pungă! Urmeaza sa fiu data afara din casa cu ei cu tot!!!!!”, a reacționat cea care s-a ales cu opt cățeluși. Doi dintre ei sunt mai mari decât ceilalți și au cozile tăiate, semn că provin de la cățele diferite.

Din păcate, autoritățile nu prea au soluții. Poliția Animalelor se va autosesiza probabil și va găsi pe cei care au abandonat puii și îi vor amenda, dar trebuie făcut mai mult și pe parte de educație.

Vizualizări: 1,052

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: