Social

Adrian Mititelu, sigur că gazonul va fi de nota 9 la meci

Adrian Mititelu a oferit informații de ultimă oră despre gazonul de pe stadionul de la Târgu Jiu, înainte cu o săptămână de meciul FCU Craiova – FCSB, apreciind că va fi un gazon de nota 9.

Programat pe terenul de la Târgu Jiu, pentru că la Craiova se plantează noul gazon, derby-ul primei etape din noul sezon din Liga 1, dintre FCU Craiova și FCSB, a început cu dispute pe tema gazonului. 

FCSB a acuzat starea proastă a gazonului, constatată imediat după ce pe acesta s-au efectuat lucrări de întreținere, după ce au avut loc acolo o serie de festivități de absolvire ale elevilor. 

După ce a primit la rândul său asigurări că se lucrează intens la teren,  Adrian Mititelu e sigur că gazonul se va prezenta în cele mai bune condiții. „Am primit recent niște poze de la Târgu Jiu. Se fac toate eforturile să fie un gazon bun. Nu cred că va fi unul de nota 10, dar măcar nota 9 cred că poate primi la meciul cu FCSB. 

 

Aveți încredere în ce vă zic. Va fi un gazon peste media Ligii 1. OK, nu va fi ca pe «Oblemenco», dar pe aproape”, a spus Mititelu pentru ProSport, apreciind că meciul se va juca cu casa închisă: „În ceea ce privește numărul de suporteri sunt convins că vom juca cu casa închisă. Cred că de marți, miercuri, nu vor mai fi bilete. Chiar și așa, e regretul că nu putem juca acasă, cred că am fi avut 18-20.000 de fani. Interesul e mare pentru acest meci”.

Meciul dintre FCU Craiova și FCSB se va juca duminică, 16 iulie, de la ora 21:30, la Târgu Jiu. 

Vizualizări: 667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: