Social

Boala nemiloasă a recidivat în cazul antrenorului Florin Bejinaru! 

Un mesaj dureros pentru toți cei care l-au cunoscut și care i-au fost colegi la Pandurii a fost transmis de familie pe contul de facebook al antrenorului Florin Bejinaru.

Sora fostului fotbalist și antrenor de la Pandurii a făcut public faptul că boala nemiloasă care l-a lovit pe Florin Bejinaru a recidivat. Acesta fusese operat pentru o tumoare cerebrală la începutul anului și tratamentele păreau să aibă rezultate bune, dar, recent, tumoarea a recidivat, după cum a dezvăluit sora acestuia într-un mesaj dramatic pentru familie și cei dragi, publicat chiar pe contul lui Florin Bejinaru: „Dragi prieteni, ieri, 7 iulie, fratele meu a fost adus acasă de la București pentru că tumoarea i-a recidivat și i-a invadat și emisfera dreaptă, fapt ce a determinat externarea lui pentru a-și găsi liniștea în familie.

Eu v-aș ruga dacă cineva dintre voi/dvs. ar dori să-i transmită vreun mesaj sau orice gând care ar putea să-i bucure sufletul ca să "plece liniștit", eu îi voi citi toate mesajele primite de la voi/dvs. 

Vă mulțumesc și... BUCURAȚI-VĂ DE PREZENT, FACEȚI CE VĂ FACE FERICIȚI, NU VĂ MAI ÎNGRIJORAȚI PENTRU TOATE NIMICURILE pentru că... după cum vedeți: viața se poate termina când ne așteptăm cel mai puțin!”

Florin Bejinaru a fost diagnosticat la finalul anului trecut cu o tumoare cerebrală fiind operat la o clinică din București și efectuând ulterior tratamente puternice pentru vindecare.

Vizualizări: 1,965

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: