Social

S-au vândut peste 5000 de bilete pentru meciul de la Târgu Jiu

Cererea de bilete pentru meciul de la Târgu Jiu dintre FCU Craiova și FCSB este destul de mare și deja s-au vândut peste 5000 de bilete după cum a anunțat clubul oltean.

Puse în vânzare atât online cât și fizic, la Craiova și Târgu Jiu, biletele pentru derby ar putea fi epuizate la ora meciului.

Oltenii de la FCU au anunțat suporterii gorjeni că biletele pentru derby-ul din prima etapă vor putea fi achiziționate fizic și de la supermarketul Carrefour din Târgu Jiu. 

„Peste 5000 bilete vândute deja pentru #FCUFCSB! La două zile de la punerea în vânzare a biletelor pentru meciul de la Târgu Jiu, au fost deja ocupate peste 5000 de locuri”, a fost anunțul făcut de FCU Craiova.  

„Biletele pentru derby-ul primei etape pot fi cumpărate în continuare de la Magazinul nostru din Craiova, de la supermarketul Carrefour din Târgu Jiu și online, de pe Eventim. 

Reamintim faptul că abonamentele achiziționate pentru acest sezon sunt valabile la meciurile organizate la Târgu Jiu, respectându-se tribuna și sectorul indicate pe acestea.

Pentru tribuna a doua, sectorul/sectoarele destinate abonaților vor fi următoarele: G2-H1 central.

Pentru Peluza Sud, sectorul/sectoarele destinate abonaților vor fi următoarele: K1-K2 central.

Pentru Tribuna I, sectorul/sectoarele destinate abonaților vor fi următoarele: N2.

Pentru Tribuna VIP, sectorul/sectoarele destinate abonaților vor fi următoarele: V2 central”, a mai anunțat clubul oltean abonații care vor veni la meciul de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: