Politică

Deranjat de caravana medicală a lui Iordache

Un primar din județul Gorj este deranjat de caravana medicală, acțiune cu scop electoral a liderului Partidului Național Liberal Gorj, Ion Iordache.

Primarul din Drăguțești, Dumitru Ion Popescu, critică acțiunea lui Iordache și spune că, în acest ritm, Iordache are de gând să închidă spitalele din județ.

Mai mult decât atât, Popescu întreabă dacă au fost obținute autorizațiile necesare pentru astfel de evenimente, mai ales că nu se pot oferi consultații medicale în caravanele cu care se plimbă Iordache.

„Nu este normal ce face. Îngrijiri și consultații medicale nu se oferă în astfel de caravane. Oare au primit autorizațiile necesare pentru astfel de acțiuni, întreb și eu? Cine le-a dat voie să facă astfel de evenimente? S-au trezit acum să bată la ușa oamenilor? De ce nu le sunt alături oamenilor când au nevoie? Pe om trebuie să-l ajuți când îi este greu, nu când îți arde ție buza să te promovezi electoral. Ce vrea prin acțiunile astea să ne arate că spitalele nu mai sunt importante și trebuie închise că vine el cu caravana? Este încă o dovadă că nu este interesat de soarta semenilor săi și îi stă mintea doar la voturi. O să adune voturi exact câți oameni poate băga în caravana cu care se plimbă!”, spune primarul din Drăguțești, Dumitru Ion Popescu.

 

Senatorul Ion Iordache nu a ratat niciun bâlci sau acțiune din comunele din Gorj în ultima perioadă pentru a profita electoral. Iordache pare interesat acum de pictură, lumea medicală și, în curând, ne putem aștepta ca senatorul să aibă acțiuni de ghicit în palmă și în cafea.

 

Vizualizări: 2,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: