Politică

Burduja nu a stat prea mult la discuții cu sindicaliștii

Chemați la București alături de președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Dan Plaveti, liderii de sindicat nu s-au bucurat prea mult de prezența Ministrului Energiei, Sebastian Burduja, la întrevedere.

"Grupul de lucru" care ar trebui să găsească soluții pentru amânarea închiderii companiei energetice a fost convocat chiar de Burduja, însă tocmai el a fost cel care nu a zăbovit prea mult la ședință.

Surse afirmă că Burduja a părăsit ședința și le-a transmis celor prezenți că trebuie să plece, pentru că are de rezolvat niște probleme ale Complexului Energetic Hunedoara. Deci, ministrul i-a convocat pe gorjeni să discute despre salvarea CEO, dar l-a durut în cot și a plecat să discute despre Hunedoara. Un fel de: Vino pe la mine, că eu plec de acasă!

Oricum, discuțiile au fost sterile și fără nicio soluție importantă care să fie pusă pe masa Comisiei Europene, factorul care decide dacă CEO își mai continuă activitatea și cât timp.

Totuși, sindicaliștii au plecat mulțumiți de la întâlnire, plini de optimism și bucuroși că... au dat mâna cu sinistrul. Pentru a avea cu ce-i adormi pe angajații CEO, Burduja i-a chemat la o nouă rundă de discuții, peste alte două săptămâni. Poate atunci își fac timp toți cei implicați și de Complexul Energetic Oltenia...

 

Vizualizări: 1,946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: