Politică

Deputat PSD: Mai sunt primari PNL care vor să vină în echipa noastră

Exodul primarilor din PNL către PSD este departe de a se fi încheiat. O spune un deputat social-democrat, care susține că până la alegerile locale din anul 2024 vor mai fi primari care vor schimba aparteneța politică. 

Deputatul PSD, Claudiu Manta afirmă că aceasta este o strategie politică pusă la cale de liderii social-democrați din Gorj și primarii... încă liberali. 

„Mai sunt primari nemulțumiți de actuala conducere a PNL, mai sunt primari cu care se discută și pe care i-am ajutat, că nu i-am ajutat pe ei, am ajutat comunitățile și care vor să vină în echipă. Nu au anunțat încă pentru că ține și de o anumită strategie electorală pe care au făcut-o împreună cu noi. Da, vor mai exista, vă spun cu toată tăria și toată sinceritatea, că vor mai exista primari de la Partidul Național Liberal care vor anunța că în anul 2024 vor veni alături de echipa PSD”, a declarat deputatul PSD, Claudiu Manta.

Pe de altă parte, Manta este de părere că primarii care au trădat PSD nu ar mai trebui să fie sprijiniți pentru obținerea unui nou mandat. Acesta face referire la cei patru primari care au apărut într-o înregistare video bătând la ușa liderului PNL Gorj, Ion Iordache. Manta consideră că acei primari au fost „umiliți într-un mod îngrozitor”, dar chiar și așa nu ar mai trebui să reprezinte PSD, la următoarele alegeri. 

„În principiu nu. Odată ce ai trădat... cu doi din cei patru primari am discutat personal. Cu unul am vorbit cu două zile înainte, împreună cu colegul meu Rujan, pentru că auzisem zvonuri și l-am întrebat omenește și a zis să stăm liniștiți, iar cu celălalt discutasem cu două săptămâni înainte. Nu se poate așa totuși. Sigur că va exista o decizie a Biroului Politic Județean, dar mie nu mi-ar părea o idee bună”, a afirmat social-democratul Claudiu Manta.

Primarii social-democrați la care face referire Claudiu Manta sunt din Urdari, Prigoria, Ionești și Bolboși

 

Vizualizări: 1,880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: