Politică

Bordușanu, numită subprefect

Județul Gorj are un nou subprefect. Anca Bordușanu i-a luat locul social-democratului Mihai Istrate. Hotărârea de numire a Ancăi Bordușanu în funcția de subprefect a fost publicată deja în Monitorul Oficial.

Fostul subprefect Mihai Istrate a anunțat, pe Facebook, că și-a încheiat mandatul: “Cu sentimente profunde de recunoștință, îmi închei mandatul de subprefect al județului Gorj. A fost atât o onoare și un privilegiu să servesc comunitatea noastră, dar și o perioadă plină de provocări, realizări și oportunități de învățare, iar pentru toate acestea sunt profund recunoscător.

În primul rând, aș dori să îmi exprim gratitudinea față de colegii mei din organizația județeană a Partidului Social Democrat, în mod special domnului președinte, Mihai Weber și domnului președinte al Consiliului Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu, pentru susținerea neclintită și încrederea acordată pe parcursul mandatului meu, fără sprijinul și îndrumarea cărora multe dintre realizările noastre nu ar fi fost posibile”, a fost mesajul lui Mihai Istrate.

Vizualizări: 2,355

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: