Politică

Deputat, despre situația penibilă de la vârful Prefecturii: Nu se ridică la înălțimea funcției

O nouă reacție în conflictul dintre Prefectură și Consiliul Județean Gorj. Deputatul Claudiu Manta acuză prefectul de Gorj, Iulian Popescu, de faptul că acționează doar la ordin politic. E în campanie electorală și tot ce face acum la Consiliul Județean trebuie privit în cheie exclusiv politică.

 

Deputatul Claudiu Manta e convins că nu va avea câștig de cauză prefectul în instanță după ce a anunțat că va contestat o hotărâre de Consiliu Județean. A căutat cu îndârjire o eventuală problemă în documente ca să se declare eroul interesului public. În realitate, spune parlamentarul, de fapt, a acționat politic.

 

“Eu am spus încă de când a început acest control că acest control, ca și toate acțiunile prefectului de anul acesta, trebuie privite exclusiv în cheie politică. Tot ce a făcut dumnealui în relația cu Consiliul Județean trebuie privit exclusiv în cheie politică. S-a potolit inițial cu ordinul acela mamut. Înțeleg că vrea să-l spargă pe bucăți. Soluția va fi aceeași. Atâta timp cât domnul prefect nu își depășește competențele legale, nimeni nu are o problemă cu aceste controale. Însă se va dovedi în instanță. E foarte clar că dumnealui și-a depășit competențele legale. Mâine, poimâine ne pomenim cu dumnealui că își pune chipiul pe cap și începe să împartă amenzi de circulație. Am vrut să înțelegeți ce poate să nască această depășire de competențe a unui funcționar public mai ales dacă are o funcție de demnitate publică și mai ales dacă nu se ridică la înălțimea funcției de demnitate publică pe care o ocupă”, e declarația deputatului Claudiu Manta.

Vizualizări: 1,166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: