Politică

Prefectul bagă cultura în dubă

A prins gustul controalelor și se bagă, în continuare, și acolo unde nu-i fierbe oala. Prefectul Iulian Popescu a pus jalba în proțap și vrea verificări în instituțiile de cultură din subordinea Consiliului Județean. A încercat cu Teatrul Dramatic, aflat în subordinea Primăriei Târgu Jiu, a dispus controale, doar că n-a găsit nimic de care să se lege, apoi a răgușit degeaba la mitingul din fața teatrului. Am omis! A găsit contractele firmei sale cu teatru,  care au fost reziliate de noua conducere. (Sîc)

 

Acum cântă la altă masă. Și a anunțat într-o conferință de presă că vrea să verifice și instituțiile de cultură aflate în subordinea Consiliului Județean.

 

Știți că elevii se duc în “Școala Altfel” să vadă cum merge treaba în diferite instituții publice ori firme. Ar trebui inventat un proiect de genul ăsta și pentru prefect. “Prefectura Altfel”. Că deja l-a demarat de când a fost uns prefect, de când face de toate numai ce trebuie să facă nu prea știe.

 

Să nu vi se pară dubios dacă o să-l vedeți pe Iulian Popescu la semafor să vă certe că nu zâmbiti frumos, sau că nu purtați centura. Înseamnă că a mai scos de la sertar niște atribuții imaginare înainte să rămână fără funcție.

 

În aceeași conferință de presă, prefectul s-a plâns iar de gunoaiele din Târgu Jiu. Ne amintim că l-a dus în proiectul “Prefectura Altfel” și pe comisarul șef al Gărzii Naționale de Mediu care s-a crucit când a văzut munții de deșeuri reciclabile și s-a mirat că nu avem unde le duce. Dar prefectul nu i-a spus că el e unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai municipalității când vine vorba de stația de sortare și tratare a deșeurilor care ar rezolva această problemă și în loc să caute soluții alături de primărie ori de Consiliul Județean ori să propună alte locații, n-a făcut decât să bage zâzanie și mai tare între oameni și autorități.

Vizualizări: 2,307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: