Social

De la FCU Craiova, la naționala României U 21

Vladislav Blănuță va renunța să mai joace la naționala Republicii Moldova și va solicita FIFA să joace la naționala României Under 21.

Jucătorul celor de la FCU Craiova a evoluat deja pentru naționala de tineret a Moldovei dar e decis acum să îmbrace tricoul naționalei României. Acesta va solicita celor de la FIFA acordul pentru a evolua la naționala României depunând documentele necesare la forul internațional. 

Decizia vine și în sprijinul formației din Craiova, care îl va putea folosi pe Blănuță, odată obținută această dezlegare de la FIFA, și pentru regula U21 din Superliga.

Atacantul Vladislav Blănuță a fost împrumutat de Pescara la FC U Craiova în perioada septembrie 2022 – iunie 2023 și a fost cumpărat definitiv de Adrian Mititelu. Patronul grupării din Bănie a achitat 250.000 de euro pentru ca fotbalistul care are 9 partide și trei goluri pentru reprezentativa U21 a Moldovei să rămână la FC U Craiova.

În această ediție de campionat Vladislav Blănuță a jucat în 12 partide pentru FC U Craiova, dintre care 8 în Superliga și două în Cupa României. 

 

Vizualizări: 539

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: