Eveniment

Împăcare înainte de condamnare

Doi gorjeni care s-au luat la harță în 2019 s-au împăcat zilele trecute, înainte ca instanța să pronunțe o condamnare.

Fapta s-a petrecut la Dănești în septembrie 2019, când cei doi s-au certat mai întâi pe o rețea de socializare. Apoi, unul dintre ei a mers la celălalt acasă, a dat buzna și i-a aplicat o scândură pe spinare.

“În momentul în care obiectul contondent s-a rupt, agresorul a luat un topor din pridvorul casei, cu care a încercat să o lovească în cap, însă aceasta a prins cu mâinile obiectul respectiv, cei doi luptându-se câteva momente, până când a scăpat toporul din mâini şi, profitând de această situaţie, agresorul a încercat să o lovească din nou în cap. Această lovitură a fost parată, apărându-se cu mâinile, astfel că a fost lovită cu partea ascuţit-tăietoare a toporului în zona antebraţului mâinii stângi. Întrucât durerea a fost foarte puternică, nu a mai putut opune rezistenţă, împrejurare de care a profitat inculpatul, care i-a aplicat lovituri cu coada din lemn a toporului în zona tâmplei şi a arcadei stângi, prăbuşindu-se pe patul din încăpere. După acest moment, inculpatul a părăsit domiciliul, iar persoana vătămata apelat SNUAU 112, solicitând deplasarea la faţa locului atât a organelor de poliţie, cât şi a ambulanţei, întrucât prezenta răni deschise care sângerau”, se arată în documentul de la instanță.

A trecut timpul și părțile s-au împăcat, astfel că Judecătoria Târgu Jiu a încetat procesul penal, pe 28 februarie 2023.

Vizualizări: 1,881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: